Bélyegzőkészítés és webáruház

Adattábla

Az adattáblák jelölésére a lézertechnológia egy hagyományos alkalmazás. Az adattáblák jelölését, gravírozását elsősorban olyan felhasználási területeken ajánljuk, ahol a táblák nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, mert a gravírozott fémtáblák a rendkívül erős környezeti hatásoknak is ellenállnak. Ha a szöveget savas vagy lúgos oldat, magas hőfok, vagy ha erős hatású ipari tisztítószer éri még akkor is olvasható marad.

Az adattáblákra felkerülhetnek műszaki értékek, kapcsolórajzok, veszélyre való figyelmeztetés, vagy bármilyen grafika, szöveg, ami fontos lehet az adott termékkel, munkafolyamattal kapcsolatban.

Ha Ön gépgyártással foglalkozik, akkor szüksége lehet a hatályos előírásoknak megfelelő adattáblákra, hogy a termékeit megjelölje sorozat vagy gyári számmal, vonalkóddal, QR kóddal, gyártási idővel vagy egyéb ábrákkal. Ipari berendezések vagy akár kapcsolószekrények, kábelek feliratait, adattábláit is elkészítjük, igény szerint a legkisebbtől a legnagyobbakig.

(*A kétdimenziós kódok két dimenzióban rejtjelezik az adatokat. Előnyei, hogy kis helyen sok információt tudnak tarolni a standard vonalkódokhoz képest. Egy standard vonalkód körülbelül 20–25 karaktert a tartalmaz, míg a 2D vonalkódok 100–2000 karaktert. Az okostelefonokkal egy ingyenes alkalmazással egyszerűen leolvashatóak.)

QR kód:QR-kód Folprint

QR kód Folprint 

 

 

Kosár tartalma
Kosár tartalma
Belépek a webáruházba
Belépés
a bélyegző
webáruházba
Fizetési feltételek
Fizetési feltételek
Bélyegző házhozszállítás
Bélyegző
házhoz szállítás
Bélyegző személyes átvétel
Személyes átvétel:
1119 Budapest,
Thán Károly u. 25.
Bélyegző gyakran ismételt kérdések
Bélyegző
gyakran ismételt
kérdések
Bélyegző garancia
Bélyegző
garancia
Bélyegző színes lenyomattal
Bélyegző színes
lenyomattal
Kérdése van?
Keressen minket bizalommal!

Bélyegző forródrót:
06-1-205-5965/119


Bélyegző rendelés e-mail-en:
info@folprint.hu