Bélyegzőkészítés és webáruház

Alkalmazási területek

Szerszámok jelölése
Szerszámok jelölése – Gyakori igény a kézi- és gépi-szerszám készítők, forgalmazók részéről, hogy az egyedileg készített vagy a standard kéziszerszámokat külön sorszámmal vagy logóval lássák el. A lézeres jelölés erre nyújt megoldást úgy, hogy a jelölés rendkívül ellenálló lesz a külső behatások ellen és akkor is olvasható marad, ha savas, vagy lúgos oldat éri, vagy ha rendkívül magas hőmérsékletnek van kitéve.
Autóipari beszállítók
Autóipari beszállítók – Általános követelmény a munkadarabok teljes visszakövethetősége a gyártástól a végfelhasználóig, a garantált alkatrész- azonosítás. A lézeres jelölés egy fontos biztonsági szerkezeti elemnél odaillő, de egyértelműen és maradandóan olvasható jelölést biztosít, akár a motortér extrém körülményei között is: a jelölés ellenáll a tartós, termikus és kémiai hatásoknak. Nagy adatsűrűségű, tartósan megmaradó jelölés sorozatgyártásban, maximális rugalmasság a részletekre és a részgeometriákra vonatkozólag.
Vendéglátás
Vendéglátás – Rendkívül egyszerűen és gyorsan megszemélyesítheti az eszközöket, így egy csapásra egyedi termékekkel láthatja el meg ren delőit. Nincs szükség (vagy csak minimális) elő-, illetve utómunkára. Kiváló minőség és felbontás, finom rajzolatok. A lézeres jelölésnél nincs szükség oldószerre vagy szalagokra, ezért a kezelt felület nem szennyeződik és az eljárás során nincs szükség vegyszerekre.
Orvosi kézi műszerek, protézisek
Orvosi kézi műszerek, protézisek – Rendszeresen felmerülő szükséglet az orvosi eszközök jelölésénél, hogy azok rendkívül ellenállók maradjanak a külső behatásokkal szemben. Erre nyújt megoldást a lézeres jelölés ami akkor is olvasható, ha savas, lúgos oldat éri, vagy nagy hőmérsékletnek van kitéve, például a sterilizálás miatt. A fémek lézeres jelöléstechnikája (pl. rozsdamentes acél, nemesfémek, titán stb.) jellegzetes orvosi alkalmazásnak számít, a termékek jelölésére sorozat vagy gyári számmal, vonalkóddal, 2D (kétdimenziós) vagy QR kóddal, gyártási idővel, ábrákkal való ellátása során.

Kosár tartalma
Kosár tartalma
Belépek a webáruházba
Belépés
a bélyegző
webáruházba
Fizetési feltételek
Fizetési feltételek
Bélyegző házhozszállítás
Bélyegző
házhoz szállítás
Bélyegző személyes átvétel
Személyes átvétel:
1119 Budapest,
Thán Károly u. 25.
Bélyegző gyakran ismételt kérdések
Bélyegző
gyakran ismételt
kérdések
Bélyegző garancia
Bélyegző
garancia
Bélyegző színes lenyomattal
Bélyegző színes
lenyomattal
Kérdése van?
Keressen minket bizalommal!

Bélyegző forródrót:
06-1-205-5965/119


Bélyegző rendelés e-mail-en:
info@folprint.hu