Bélyegzőkészítés és webáruház

Bélyegzőgumi

Cégünk lézertechnológiával készíti el a bélyegzők szöveglemezét. Bármely már meglévő bélyegzőhöz tudunk kiváló minőségű bélyegzőgumit készíteni (kivéve fotopolimerhez) a kívánt méretben (maximum A4). A lézerrel készített bélyegzőgumi előnye, hogy alkoholos festékkel is lehet használni. A polimer eljárással készült szöveglemezek esetében csak olajos, és oldószermentes festéket szabad használni, mert különben a gumi tönkremegy.

Ha egy használt bélyegzőhöz új szöveglemezt rendel, minden esetben ajánlott a festékpárna cseréje, a tökéletes lenyomat eléréséhez. Cégünk minden forgalomban lévő Trodat márkatermékhez forgalmaz cserepárnákat.

A tényleges szöveglemez méretek gyártási technológiától függően 1-2 milliméterrel eltérnek a katalógusokban megadott maximális lenyomatméretektől. Igény szerint a gyártás megkezdése előtt, egy látványtervet készítünk a szöveglemezről, aminek a gyártását, csak az Ön jóváhagyása után kezdjük meg. A bélyegzőgumik javítására nincs lehetőség, ha esetleg tévesen adta le a kívánt szöveget, akár egy betű, vagy egy sor szöveg, adatváltozás esetén, minden esetben újból le kell azt gyártani. Ezért kiváló megoldás az online rendelési felületünk, ahol rögtön méretazonosan látja a leendő bélyegző lenyomatát, melyet e-mailben is átküldhet a saját címére. Cégünk az általunk forgalmazott szöveglemezek minőségére örök garanciát biztosít, ha az általunk forgalmazott alap- és segédanyagokkal együtt használják.

Kosár tartalma
Kosár tartalma
Belépek a webáruházba
Belépés
a bélyegző
webáruházba
Fizetési feltételek
Fizetési feltételek
Bélyegző házhozszállítás
Bélyegző
házhoz szállítás
Bélyegző személyes átvétel
Személyes átvétel:
1119 Budapest,
Thán Károly u. 25.
Bélyegző gyakran ismételt kérdések
Bélyegző
gyakran ismételt
kérdések
Bélyegző garancia
Bélyegző
garancia
Bélyegző színes lenyomattal
Bélyegző színes
lenyomattal
Kérdése van?
Keressen minket bizalommal!

Bélyegző forródrót:
06-1-205-5965/119


Bélyegző rendelés e-mail-en:
info@folprint.hu