Bélyegzőkészítés és webáruház

Bélyegzőlenyomat

Ha egy ugyanolyan bélyegzőlenyomatot szeretne mint amit most is használ, elég ha a meglévő lenyomatot beszkenneli, emailben elküldi, és abból már elő tudjuk állítani a kért szöveglemezt. 

Amennyiben igényli, a megrendelt lenyomatról készített szedésmintát e-mailen átküldjük Önnek, így Ön egy olyan lenyomatot lát, ami teljesen megfelel (1:1 méretben) a készülő bélyegző lenyomatának.
 
Katalógusunkban és webshopunkban szerepelnek mintalenyomatok, bélyegzőtípusok szerint csoportosítva, ahol jól látható a választott bélyegző mérete, és a bélyegzőre kerülő szöveg elhelyezésének lehetőségei is. Ezek alapján könnyedén kiválasztható a kért bélyegző.
 
A webshopos rendelés során 4 lépésben meg tudja szerkeszteni a szöveglemezt, és azonnal tudja módosítani, ha bármit máshogyan szeretne. A rendszer a szövegméret alapján felajánlja Önnek azokat a bélyegzőtípusokat, melyekre a legjobban ráfér a kért információ. A shopban többszínű lenyomatot is tud készíteni, egy lenyomaton belül 4 különböző színt használhat.

Kosár tartalma
Kosár tartalma
Belépek a webáruházba
Belépés
a bélyegző
webáruházba
Fizetési feltételek
Fizetési feltételek
Bélyegző házhozszállítás
Bélyegző
házhoz szállítás
Bélyegző személyes átvétel
Személyes átvétel:
1119 Budapest,
Thán Károly u. 25.
Bélyegző gyakran ismételt kérdések
Bélyegző
gyakran ismételt
kérdések
Bélyegző garancia
Bélyegző
garancia
Bélyegző színes lenyomattal
Bélyegző színes
lenyomattal
Kérdése van?
Keressen minket bizalommal!

Bélyegző forródrót:
06-1-205-5965/119


Bélyegző rendelés e-mail-en:
info@folprint.hu