Bélyegzőkészítés és webáruház

Gravírozás

 Megmunkálhatunk rozsdamentes acél, alumínium, vagy akár egyszerű műanyag lemezeket is. Felhasználható bőr, üveg, kerámia sőt, márvány, illetve műkövek jelölésére is.

 Egy lézernyaláb nagy sebességű tükrökkel a jelölendő felületre van irányítva, így maradandó jelölést biztosít különböző anyagokon, a lézerforrás típusától függően. Fogyóanyag nélkül, nagy sebességgel, akár mozgó alkatrészekre is jelölhetünk termékenként változó adatokat, vagy adatmátrixot is.
 
A fémek lézeres jelöléstechnikája (pl. eloxált alumínium, rozsdamentes acél, réz, nemesfémek, titán stb.) jellegzetes ipari alkalmazásának számít. Minden gyártással foglalkozó cégnek szüksége van a termékek megjelölésére sorozat vagy gyári számmal, vonalkóddal, QR kóddal vagy mátrix kóddal (kétdimenziós vonalkódok*), gyártási idővel, ábrákkal.
 
Az eloxált alumínium és lakkozott réz kivételével, a fémek felületének gravírozása Fiber illetve YAG lézerrel lehetséges csak gazdaságosan (az eredmény a lézernyaláb jellemzőin múlik).
A lézersugár érintésmentesen, a munkadarabot csak minimális termikus hatásnak kitéve alakítja ki a feliratot.
 
(*A kétdimenziós kódok két dimenzióban rejtjelezik az adatokat. Előnyei, hogy kis helyen sok információt tudnak tárolni a standard vonalkódokhoz képest. Egy standard vonalkód körülbelül 20–25 karaktert a tartalmaz, míg a 2D vonalkódok 100–2 000 karaktert. Az okostelefonokkal egy ingyenes alkalmazással egyszerűen leolvashatóak.)
 
QR kód Folprint

Kosár tartalma
Kosár tartalma
Belépek a webáruházba
Belépés
a bélyegző
webáruházba
Fizetési feltételek
Fizetési feltételek
Bélyegző házhozszállítás
Bélyegző
házhoz szállítás
Bélyegző személyes átvétel
Személyes átvétel:
1119 Budapest,
Thán Károly u. 25.
Bélyegző gyakran ismételt kérdések
Bélyegző
gyakran ismételt
kérdések
Bélyegző garancia
Bélyegző
garancia
Bélyegző színes lenyomattal
Bélyegző színes
lenyomattal
Kérdése van?
Keressen minket bizalommal!

Bélyegző forródrót:
06-1-205-5965/119


Bélyegző rendelés e-mail-en:
info@folprint.hu