Bélyegzőkészítés és webáruház

Biztonságos bélyegző

Bélyegző készítés

Mit tehet Ön az érdekében, hogy bélyegzője nehezebben, legyen hamísítható?

Néhány ötlettel segítünk Önnek…

Cégünknél létezik, egy ún. MCI (többszínes lenyomatú) bélyegző. Ezáltal Önnek akár 4 színes lenyomatú, egyedi, bélyegzője lehet. Amely akár az Ön vagy cége reklámja is lehet.

Nehezíti a hamisítók dolgát, ha egy hagyományos, egyszerű céges bélyegzőnek, akár az egyik sarkában, vagy bárhol a bélyegzőn, egy jelet, betűt, vagy egy kívánt karaktert rakunk, és UV festékkel látunk el. Bélyegzője egyedi karaktere pedig csak UV lámpa, fény alatt lesz látható. Így csak Ön tudja, hol és milyen egyedi jellel látta el bélyegzőjét.

Egy másik bevált módszer, hogy az Ön által kért betűtípusból elkészítjük bélyegzőjét, és az egész szövegben csak egyetlen egy karaktert más betűtípussal szerkesztünk, és készítünk el. Ezt is csak Ön tudja, hogy a bélyegző mely részén, és karakterén változtatott.

Kitűnő döntés még a dombornyomó is, más néven szárazbélyegző, vagy ügyvédi bélyegző. Ezen típusú bélyegzők nem önfestékezőek, hanem a két oldalon kör vagy téglalap alakú klisé van, melyek közé rakjuk be a papírt, és nyomjuk rá a szöveget. Ezt a fajta megoldást, még fénymásolni sem tudják.

Ha cégük rendelkezik logóval, minden esetben ajánlott feltüntetni a bélyegzőn, mert a hamisítók általában lenyomat szerint készítik a bélyegzőket. Ahhoz, hogy egy céglogós bélyegzőt elkészítsenek, egy nagyon egyszerű, és tökéletes lenyomathoz van szüksége. Azonban, ha egy fénymásolt papíron kapják meg a lenyomatot, szinte lehetetlen tökéletesen elkészíteni a logós, emblémás bélyegzőket.

Készítettünk már úgyis bélyegzőt különféle cégeknek, hogy egy cégen belül kétfajta bélyegzőjük legyen. Mondjuk egy olyan, amin szerepel cégjegyzékszám, a másikon meg nem. Az általános dolgokat le lehet bélyegezni az cégjegyzékszám nélkülivel, a fontosabbakat pedig nem.

Természetesen még számtalan módszer van, hogy védekezzünk a hamísítás ellen. Ha bármely kérdése felmerülne, állunk szíves rendelkezésére.

Kosár tartalma
Kosár tartalma
Belépek a webáruházba
Belépés
a bélyegző
webáruházba
Fizetési feltételek
Fizetési feltételek
Bélyegző házhozszállítás
Bélyegző
házhoz szállítás
Bélyegző személyes átvétel
Személyes átvétel:
1119 Budapest,
Thán Károly u. 25.
Bélyegző gyakran ismételt kérdések
Bélyegző
gyakran ismételt
kérdések
Bélyegző garancia
Bélyegző
garancia
Bélyegző színes lenyomattal
Bélyegző színes
lenyomattal
Kérdése van?
Keressen minket bizalommal!

Bélyegző forródrót:
06-1-205-5965/119


Bélyegző rendelés e-mail-en:
info@folprint.hu