Bélyegzőkészítés és webáruház

Gravírozás műanyagra

Másik jelentős csoport a műanyag alapú táblák (kivéve a PVC alapanyagból készült termékek), orvosi műanyagok gravírozása, jelölése. Ezek a termékek általában lézerezhető, speciális műanyagból készülnek. A táblák például két rétegből állnak össze, a lézer leégeti a felső réteget, így az alatta levő alaphordozó jeleníti meg a grafikai tartalmat. Az általunk gravírozott műanyagtáblák nem csak színükben, hanem vastagságukban is eltérhetnek egymástól. 

Ön választhat 0,8; 1,2  és 1,5 mm vastag anyagok közül. A lézerre fejlesztett műanyag tábla díszítéshez, dekorációhoz is tökéletes, mivel gyakorlatilag bármilyen formát és betűt könnyedén ki lehet belőle stancolni, jelölni, gravírozni.
 
Céges rendezvényekre nagy segítség lehet, ha a kártyák lézerre fejlesztett műanyagból készülnek, mivel a feliratok nem kopnak, illetve messziről is olvashatóak maradnak. Ön biztos lehet benne, hogy névtáblája, irodai ajtótáblája minőséget közvetít Önről ügyfelei szemében. 
 
A lézer használata akril megmunkálásakor kifejezetten előnyös. Világító reklámok, feliratok, display-k gyártása a legjellegzetesebb alkalmazások.

Kosár tartalma
Kosár tartalma
Belépek a webáruházba
Belépés
a bélyegző
webáruházba
Fizetési feltételek
Fizetési feltételek
Bélyegző házhozszállítás
Bélyegző
házhoz szállítás
Bélyegző személyes átvétel
Személyes átvétel:
1119 Budapest,
Thán Károly u. 25.
Bélyegző gyakran ismételt kérdések
Bélyegző
gyakran ismételt
kérdések
Bélyegző garancia
Bélyegző
garancia
Bélyegző színes lenyomattal
Bélyegző színes
lenyomattal
Kérdése van?
Keressen minket bizalommal!

Bélyegző forródrót:
06-1-205-5965/119


Bélyegző rendelés e-mail-en:
info@folprint.hu