Bélyegzőkészítés és webáruház

Trodat Printy 4.0

Szövegbélyegzők | Dátumbélyegzők | Körbélyegzők | Zsebbélyegzők

Az eredeti Printy 4.0 a világ első klímasemleges bélyegzője! Újratervezésével a Printy 4.0: igazi úttörő tevékenység a környezetbarát viselkedésben. A környezettudatos felhasználók pedig el lesznek ragadtatva az akár 49%*-os CO2 megtakarítástól, hogy milyen kicsi és könnyű, és attól, hogy akár 65%*-ban újrahasznosított műanyagból készül. Tökéletes végeredmény!
Trodat Printy 4.0
Az eredeti Printy 4.0 nem csak bélyegzőkészítőinket kell, hogy elbűvölje. Éppen ezért kérdeztük meg Önöket, felhasználókat, véleményük szerint mitől lesz jó egy bélyegző. Jó néhány érdekes választ kaptunk. És ezeket az ötleteket mi beépítettük a Printy 4.0 fejlesztése során.

Azoknak akik a belyegzőjüktől valami többet várnak el:

Tökéletes pozicionálás
Túl kicsi, hogy igaz legyen: Aligha lehet egy bélyegző kisebb és könnyebb, mint az eredeti Printy 4.0. Talán nem olyan hivalkodó, de tökéletes, hogy magunkkal vigyük bárhová. Akár még a legkisebb zsebben is elfér. És ez az, ami számít!
Tökéletes pozicionálás
Tökéletes pozicionálás: Az eredeti Printy 4.0 kristálytiszta pozicionáló ablakkal, a lenyomat tökéletes igazíthatóságának érdekében. Még az oldalsó részek és az élek is átlátszóak. Az ultrapontos beigazításért! Egyszerűen tökéletes.
Tökéletes pozicionálás
Az első klímasemleges bélyegző: Az eredeti Printy 4.0: hihetetlenül kicsi, bámulatosan könnyű és akár 65%*-ban újrahasznosított műanyagból készül. Ezzel értékes természeti erőforrásokat kímél meg és akár 49%*-kal csökkenti a CO2 kibocsátást. Az elkerülhetetlen CO2 lábnyom pedig a WWF®által ajánlott klímavédelmi projekt beruházásokon keresztül kerül kompenzálásra. Lehet ennél többet kívánni?
Tökéletes pozicionálás
Önmagáért beszél: És még egy kiemelkedő tulajdonság: Ezt a terméket nagyon könnyű megszemélyesíteni. A nagy, nyomásra is alkalmas előlap fehér színben is rendelhető. Ez végtelen számú lehetőséget nyújt a logók vagy más megszemélyesítési mód számára, legyen az akár tamponnyomás vagy lézergravírozás.
Tökéletes pozicionálás
Csak egyetlen mozdulat: Aligha lehet egy bélyegző kisebb és könnyebb, mint az eredeti Printy 4.0. Talán nem olyan hivalkodó, de tökéletes, hogy magunkkal vigyük bárhová. Akár még a legkisebb zsebben is elfér. És ez az, ami számít!
Sok időt és pénzt takarít meg: a bélyegzőkészítőknek a könnyen levehető indexablaknak és az egyszerű szöveglemez felhelyezésnek köszönhetően.

Nagyszerű színek:

Nagyszerű színek

 

* Eco-fekete és Eco-szürke bélyegzőház esetén. Más színeknél ez az arány kisebb.:

Kosár tartalma
Kosár tartalma
Belépek a webáruházba
Belépés
a bélyegző
webáruházba
Fizetési feltételek
Fizetési feltételek
Bélyegző házhozszállítás
Bélyegző
házhoz szállítás
Bélyegző személyes átvétel
Személyes átvétel:
1119 Budapest,
Thán Károly u. 25.
Bélyegző gyakran ismételt kérdések
Bélyegző
gyakran ismételt
kérdések
Bélyegző garancia
Bélyegző
garancia
Bélyegző színes lenyomattal
Bélyegző színes
lenyomattal
Kérdése van?
Keressen minket bizalommal!

Bélyegző forródrót:
06-1-205-5965/119


Bélyegző rendelés e-mail-en:
info@folprint.hu