Bélyegzőkészítés és webáruház

Trodat garancia

TRODAT bélyegzők garanciális feltételek

érvényes 2013. január 1-től

A Folprint Kft. önként vállalt termékgaranciát nyújt ügyfelei részére. A mindenkori garanciaidőt az alábbiakban csatolt táblázat tartalmazza és a vásárlás dátumától számítandó (kiszállítás időpontja).

A Folprint Kft. a garanciaidőn belül minden olyan terméket és alkatrészt, melyek anyag, vagy gyártási probléma miatt hibásak, saját megítélése alapján ingyenesen azonos értékű termékkel pótol vagy kijavítja azt. Ebben az esetben a javítás, az esetleges csere, és egyben a szállítási költségeket (a képviselettől a gyártóig, majd a képviselettől az ügyfélig) is a Folprint Kft. átvállalja. A hibás termékek adott képviseletre történő eljuttatása a vevő költségére történik.

A hiba megállapítását a Folprint Kft. haladéktalanul írásban közli Partnerével. A hibás terméket eredeti csomagolásban kérjük visszaküldeni a Folprint Kft. 1119 Budapest, Thán Károly u. 25. címre, vagy az általuk megadott másik szervizpontra. Az ügyfél vagy a megjavított terméket vagy egy csereterméket kap vissza. Valamennyi pótolt alkatrész a Folprint tulajdonába kerül. A hiba elhárítása és kezelése nem jelenti a garanciaidő meghosszabbítását.

Nem tartoznak a garancia körébe a kopóalkatrészek, különös tekintettel a festékező felületekre (pld. a festékpárna). Ezeknél a részeknél a garancia csak az olyan károkra terjed ki, melyek már a szállítás pillanatában fennálltak és haladéktalanul kifogásolásra is kerültek. Nem vállalunk garanciát azokra a károkra, melyek az alábbi okokból származnak:
• Nem szakszerű kezelés vagy olyan beavatkozás, melyet nem a Folprint által hitelesített személy végzett
• Nem megfelelő kiegészítő/kellékanyag használata

A Folprint Kft. semmilyen körülmények között nem vállal jótállást, a nyereséget, üzleti forgalmat, cégérteket vagy elvárt megtakarítást érintő veszteségekért, vagy sajátságos, közvetlen vagy közvetett hibákért, melyek egy adott termék használatából vagy nem lehetséges használatából adódnak, még akkor sem, ha Folprint ennek a kárnak a lehetőségével tudatában van. A Folprint szintén nem vállal jótállást olyan igényekkel szemben, melyeket harmadik személy támaszt Partnereivel szemben.

Folprint Kft. fenntartja a jogot a termékek technikai megújításához, valamint a garanciális feltételek későbbi megváltoztatásához.

Termék
Ajánlott raktározási és szállítási feltételek
Termék
Trodat Professional bélyegzők
Nincs ilyen speciális feltétel
5 év
Original Trodat Printy bélyegzők
Nincs ilyen speciális feltétel
3 év
Trodat Mobile Printy zsebbélyegzők
Nincs ilyen speciális feltétel
3 év
Goldring bélyegzős tollak
Nincs ilyen speciális feltétel
3 év
Trodat bélyegző cserepárnák és automata sorszámozók cserepárnái
5-30 °C, relatív páratartalom < 50%
2 év
Bélyegzőfestékek
1. Raktározási időtartam: Vízbázisú festékeknél legfeljebb 5 év; olajbázisú festékeknél legfeljebb 2 év; alkoholbázisú festékeknél legfeljebb 1 év.
2. Raktározási feltételek: -20 °C ± 5 °C -fénytől óvni, különösen UV festékeket; használat előtt felrázni; relatív páratartalom 40-60%; további feltételek (pl. szellőztetés, együtt tárolás stb.) a mindenkori biztonsági adatlapon.
3. Szállítási feltételek: -30 és +40 °C között; relatív páratartalom 30-70%; további adatok (pl. mennyiségi határértékek, veszélyes anyagok stb.) a mindenkori biztonsági adatlapon.
1. 2 év
2. 2 év
3. 1 év
Trodat Ideal dombornyomók
Nincs ilyen speciális feltétel
3 év
Trodat Ideal dombornyomó kiegészítők
Nincs ilyen speciális feltétel
3 év
Trodat Classic Line bélyegzők
Nincs ilyen speciális feltétel
3 év
Trodat asztali bélyegzőpárnák
5-30 °C, relatív páratartalom < 50% Microcellás párnáknál: fentieken túl a szállítás és a raktározás során fekvő helyzetben tárolni
2 év
Trodat automata sorszámozók
Nincs ilyen speciális feltétel
2 év

Kosár tartalma
Kosár tartalma
Belépek a webáruházba
Belépés
a bélyegző
webáruházba
Fizetési feltételek
Fizetési feltételek
Bélyegző házhozszállítás
Bélyegző
házhoz szállítás
Bélyegző személyes átvétel
Személyes átvétel:
1119 Budapest,
Thán Károly u. 25.
Bélyegző gyakran ismételt kérdések
Bélyegző
gyakran ismételt
kérdések
Bélyegző garancia
Bélyegző
garancia
Bélyegző színes lenyomattal
Bélyegző színes
lenyomattal
Kérdése van?
Keressen minket bizalommal!

Bélyegző forródrót:
06-1-205-5965/119


Bélyegző rendelés e-mail-en:
info@folprint.hu